Preferably Teaching Seafood - Stuck On You

Kul att göra om hemma

Det är så kul att göra om hemma och få det fint och snyggt, ja det är kul att kunna göra iordning på det sättet som man vill ha det på. Vi ska måla om väggarna vi väntar på att en målare ska komma hem och fixa det åt oss. Det ska verkligen bli så skönt. Det gör så stor skillnad om man får det ommålat hemma, det gör att allt känns fräschare och att det känns renare på något sätt. Det blir det ju då det blir renare och finare på väggarna, inte massor me fingrar på väggarna och så vidare.
Det ska verkligen bli skönt, första ska dom fixa golvet och sen så blir det nymålat. Det känna lyxigt att få det nytt och fräscht hemma.

Kul att få det som man vill

Ja man vill ha det snyggt och fint hemma och det gör det verkligen fint hemma. Man kan man ju göra mycket själv också men om man inte känner att man kan göra så mycket själv så kan am ta hjälp av andra som kan göra jobbet bättre än en själv.
Så då är det bra att ta hjälp av dom som jobbar som målare eller golvläggare så att det verkligen blir så fint som man vill ha det.
För det är ju något som man inte gör varje dag så då är det kul att kunna få det så som man vill ha det så att man inte känner att man måste göra om det så snabbt igen. Det ska ju bra något som håller i längden och det gör det hela så mycket bättre. Så man gör väl i att få till det så snyggt som möjligt när man väl gör det så att man inte behöver känna att det inte blev bra eller att det är något man stör sig på.